Tecnologia e capitalismo na teoría de Karl Marx - De Azevedo Lobao, Antonio Carlos
"O objetivo desde artigo é mostrar que a análise marxista apresenta os elementos que nos permitem explicar os motivos que levam a empresa capitalista a introduzir, constantemente, inovacoes de difundirem rapidamente pelo conjunto da economía..."