APA (7. basım) Alıntı

Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Pino, J. A., Vega y Murguía, C. A., Montero-Lagunes, M., Juárez-Lagunes, F., García-Galindo, H., & Braña Varela, D. Perfil de ácidos grasos en carne de toretes Europeo x Cebú finalizados en pastoreo y en corral.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, John A. Pino, Carlos A. Vega y Murguía, Maribel Montero-Lagunes, Francisco Juárez-Lagunes, Hugo García-Galindo, ve Diego Braña Varela. Perfil De ácidos Grasos En Carne De Toretes Europeo X Cebú Finalizados En Pastoreo Y En Corral.

MLA (8th ed.) Atıf

Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, et al. Perfil De ácidos Grasos En Carne De Toretes Europeo X Cebú Finalizados En Pastoreo Y En Corral.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..