Hoppa till innehåll
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Språk
EBSCO Discovery Service
Alla fält
Titel
Upphovsman
Ämne
Signum
ISBN/ISSN
Tagg
Sök
Avancerad
Evaluación nutritiva de subpro...
Hänvisa
Textmeddelande
Skicka per e-post
Skriv ut
Exportera posten
Exportera till: RefWorks
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Permanent länk
Evaluación nutritiva de subproductos de molinería y rastrojos de cosecha, ensilados, usando ovinos, Tumbes-Perú
Visa andra versioner (2)
Bibliografiska uppgifter
Institutionell upphovsman:
Universidad de Cuenca. Facultad de Ciencias Agropecuarias
Övriga upphovsmän:
Yunga Guamán, José
,
Benites Juárez, Enrique E.
Materialtyp:
Artikel
Språk:
Spanish
Ämnen:
Revista de Agronomía
Alimentacion de ovinos
Subproductos de molineria
Ensilados de rastrojos
.
Beståndsuppgifter
Beskrivning
Andra versioner (2)
Liknande verk
Katalogiseringsuppgifter
Liknande verk
Evaluación nutritiva de subproductos de molinería y rastrojos de cosecha, ensilados, usando ovinos, Tumbes-Perú
av: Benites Juárez, Enrique E.
Evaluación nutritiva de subproductos de molinerìa y rastrojos de cosecha, ensilados, usando ovinos Tumbes Perù
Evaluación nutritiva de subproductos de molinería y rastrojos de cosecha, ensilados, usando ovinos Tumbes Perú
av: Benitez Juárez, Enrique, et al.
Publicerad: (2014)
Ensilado
Fermentación del ensilado
av: Barnett, A. J. G.