Anar al contingut
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Idioma
EBSCO Discovery Service
Tots els camps
Títol
Autor
Matèria
Signatura
ISBN/ISSN
Etiqueta
Trobar
Avançada
Fermentación Alcohólica de pro...
Citar
Enviar aquest missatge de text
Enviar per correu electrònic aquest
Imprimir
Exportar registre
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Enllaç permanent
Fermentación Alcohólica de procesados industriales de durazno utilizando bacterias Zymomonas mobilis 11
Dades bibliogràfiques
Autor corporatiu:
Instituto Nacional Autónomo de Investigaciones Agropecuarias
Altres autors:
Brito Grandes, Beatriz
(coautor)
,
Lozano Rodríguez, Pedro
(coautor)
Format:
Article
Idioma:
Spanish
Matèries:
Revista iniap
Fermentacion alcoholica
Zymomonas mobilis
Durazno
Fons
Descripció
Ítems similars
Visualització del personal
Ítems similars
Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
per: Gil Jara, Robert
El Cultivo del durazno en el austro ecuatoriano
per: Feicán M., Carlos/et.al
Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
per: Gil Jara, Robert, et al.
Publicat: (2018)
Enología teórico-práctica
per: Oreglia, Francisco
Obtención del aceite de almendras a partir del perispermo del durazno
per: Andrade Vélez, Beatriz