Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Fermentación Alcohólica de pro...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Fermentación Alcohólica de procesados industriales de durazno utilizando bacterias Zymomonas mobilis 11
Sonraí bibleagrafaíochta
Údar corparáideach:
Instituto Nacional Autónomo de Investigaciones Agropecuarias
Rannpháirtithe:
Brito Grandes, Beatriz
(coautor)
,
Lozano Rodríguez, Pedro
(coautor)
Formáid:
Alt
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Revista iniap
Fermentacion alcoholica
Zymomonas mobilis
Durazno
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
de réir: Gil Jara, Robert
El Cultivo del durazno en el austro ecuatoriano
de réir: Feicán M., Carlos/et.al
Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
de réir: Gil Jara, Robert, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2018)
Enología teórico-práctica
de réir: Oreglia, Francisco
Obtención del aceite de almendras a partir del perispermo del durazno
de réir: Andrade Vélez, Beatriz