Przejdź do treści
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Język
EBSCO Discovery Service
Wszystkie pola
Tytuł
Autor
Hasło przedmiotowe
Sygnatura
ISBN / ISSN
Etykieta
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Fermentación Alcohólica de pro...
Cytować
Wyślij wiadomość
Wyślij emailem
Drukuj
Eksportuj rekord
Eksportuj do RefWorks
Eksportuj do EndNoteWeb
Eksportuj do EndNote
Odnośnik bezpośredni
Fermentación Alcohólica de procesados industriales de durazno utilizando bacterias Zymomonas mobilis 11
Opis bibliograficzny
Korporacja:
Instituto Nacional Autónomo de Investigaciones Agropecuarias
Kolejni autorzy:
Brito Grandes, Beatriz
(coautor)
,
Lozano Rodríguez, Pedro
(coautor)
Format:
Artykuł
Język:
Spanish
Hasła przedmiotowe:
Revista iniap
Fermentacion alcoholica
Zymomonas mobilis
Durazno
Egzemplarz
Opis
Podobne zapisy
Wersja MARC
Podobne zapisy
Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
od: Gil Jara, Robert
El Cultivo del durazno en el austro ecuatoriano
od: Feicán M., Carlos/et.al
Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
od: Gil Jara, Robert, i wsp.
Wydane: (2018)
Enología teórico-práctica
od: Oreglia, Francisco
Obtención del aceite de almendras a partir del perispermo del durazno
od: Andrade Vélez, Beatriz