Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • Nuevas variedades mejoradas de...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
Nuevas variedades mejoradas de soya

Nuevas variedades mejoradas de soya 12

Bibliografiske detaljer
Institution som forfatter: Instituto Nacional Autónomo de Investigaciones Agropecuarias
Andre forfattere: Guamán Jiménez, Ricardo (coautor), Andrade Varela, Clotilde (coautor)
Format: Article
Sprog:Spanish
Fag:
Revista iniap
Soya
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • Soya, el milagro de la naturaleza
    af: Hobson, Phyllis
  • Comportamiento de cuatro variedades y dos líneas de soya (Glycine max L. de Merril) en dos localidades del Valle de Yunguilla
    af: Apolo Apolo, Miguel Ángel
  • Oleaginosas: La soya y su cultivo, almacenamiento, comercializacion y costos de producciòn
    af: Montalvo S., RufinoAvalos Q., FelicianoCamarena M., Félix
  • Proteina texturizada de soya elaborada a partir de harina de semidesgrasada
    af: Acuña, Oswaldo
  • Revista teécnica Maiz Soya: alimentos balanceados, salud animal, industria y nutrición
    af: Valencia, Bolivar

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er