Joan edukira
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Aurreratua
  • Elaboración de productos lácte...
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
  • Permanent link
Elaboración de productos lácteos

Elaboración de productos lácteos

Show other versions (2)
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Meyer, Marco R.
Formatua: Kit
Hizkuntza:Spanish
Saila:Manuales
Gaiak:
Lacteos
Leche
Tecnologia de alimentos
Alimentos
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Other Versions (2)
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Antzeko izenburuak

  • Leche y productos lácteos: transformación y tecnologías /
    Argitaratua: (1993)
  • Ciencia de la leche: principios de técnica lechera /
    nork: Alais, Charles
    Argitaratua: (1984)
  • Curso de Preparación práctica para laboratoristas de plantas pasteurizadoras
    nork: Tentoni, Rafael
  • Bioquímica y microbiología de la leche
  • Procesamiento de productos lácteos a pequeña escala
    nork: Álvarez C., Edgar

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Galdetu liburuzainari
  • FAQ