Au service du client: francés para cocina y restauración /
Príomhchruthaitheoir: | Mota Iglesias, Arantxa (autor) |
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Formáid: | Trealamh |
Teanga: | French |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Madrid:
Thomson Editores,
2003.
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Eagrán: | Segunda edición. |
Sraith: | Hostelería y Turismo
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Ábhair: |
Míreanna comhchosúla
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Au service du client: corrigé guide pédagogique. Cuadernos de soluciones /
de réir: Mota Iglesias, Arantxa
Foilsithe / Cruthaithe: (2003) -
Atención al cliente en hostelería /
de réir: Kye, Sung Gyun
Foilsithe / Cruthaithe: (2001) - Técnicas de servicio y atención al cliente
- Escuela Daly de hostelería y turismo: regiduría de pisos
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Gestión de hoteles: una nueva visión /
de réir: Gallego, Jesús Felipe
Foilsithe / Cruthaithe: (2002)