Cytowanie według stylu APA (wyd. 7)

Ruffel, D., Bilheux, R., & Escoffier, A. (1995). Tratado artesano de pastelería salada y cocina fría. Piezas individuales frías. Patés. Terrinas. Galantinas y ballotinas. Aspics y hures. Pizzas, quiches, flamiches y tartas (Primera edición.). Otero Ediciones.

Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)

Ruffel, Denis, Roland Bilheux, i Alain Escoffier. Tratado Artesano De Pastelería Salada Y Cocina Fría. Piezas Individuales Frías. Patés. Terrinas. Galantinas Y Ballotinas. Aspics Y Hures. Pizzas, Quiches, Flamiches Y Tartas. Primera edición. Madrid: Otero Ediciones, 1995.

Cytowanie według stylu MLA (wyd. 8)

Ruffel, Denis, et al. Tratado Artesano De Pastelería Salada Y Cocina Fría. Piezas Individuales Frías. Patés. Terrinas. Galantinas Y Ballotinas. Aspics Y Hures. Pizzas, Quiches, Flamiches Y Tartas. Primera edición. Otero Ediciones, 1995.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..