Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Universidad Verdad
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Universidad Verdad
Show other versions (52)
Bibliografiske detaljer
Institution som forfatter:
Universidad del Azuay
Format:
Serial
Sprog:
Spanish
Fag:
Revista universidad verdad
Facultad de ciencia y tecnologia
Tecnologías de información
Yogur
Acido citrico
Botánica
Beholdninger
Beskrivelse
Other Versions (52)
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Universidad verdad: Geomática
Elaboración y aplicación gastrónomica del yogur
af: Vera Balcázar, María Elizabeth
Universidad verdad
Universidad verdad
Estudio de factibilidad de una planta de obtención de ácido cítrico
af: Cevallos Salazar, Franklin Augusto