APA-referens (7:e uppl.)

Couet, A., & Kayser, É. (2001). Panes tradicionales,regionales, especiales y extranjeros: Piezas de fantasía, bollería, croissamts,piezas pequeñas, brioches, decoración, piezas artísticas (Primera edición.). Otero Ediciones.

Chicago-referens (17:e uppl.)

Couet, Alain, och Éric Kayser. Panes Tradicionales,regionales, Especiales Y Extranjeros: Piezas De Fantasía, Bollería, Croissamts,piezas Pequeñas, Brioches, Decoración, Piezas Artísticas. Primera edición. Madrid: Otero Ediciones, 2001.

MLA-referens (8:e uppl.)

Couet, Alain, och Éric Kayser. Panes Tradicionales,regionales, Especiales Y Extranjeros: Piezas De Fantasía, Bollería, Croissamts,piezas Pequeñas, Brioches, Decoración, Piezas Artísticas. Primera edición. Otero Ediciones, 2001.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.