Ir para o conteúdo
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Idioma
EBSCO Discovery Service
Palavra solta
Título
Autor
Assunto
Área/Cota
ISBN/ISSN
Tag
Pesquisar
Avançada
Plus Ultra
Citar
Enviar por SMS
Enviar por email
Imprimir
Exportar registo
Exportar para RefWorks
Exportar para EndNoteWeb
Exportar para EndNote
Permanent link
Plus Ultra
Show other versions (4)
Detalhes bibliográficos
Outros Autores:
Arellano, Jorge
(Director)
Formato:
Periódico
Idioma:
Spanish
Assuntos:
Plus ultra periodico
Periodico plus ultra
Riobamba ecuador
PERIODICO
Exemplares
Descrição
Other Versions (4)
Registos relacionados
Registo fonte
Registos relacionados
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra. revista de Turismo, Artes y Letras
Portico
Hoja Popular
Hoja Popular
Hoja Popular
El Nacionalista
Por: Castillo, Joaquín del director
El Nacionalista
Por: Castillo, Joaquín del director
El Nacionalista
Por: Castillo, Joaquín del director
El Nacionalista
Por: Castillo, Joaquín del director
El Nacionalista
Por: Castillo, Joaquín del director
La Voz del Obrero. Diario independiente
La Voz del Obrero. Bisemanario independiente
Association between consumption of ultra-processed foods and all cause mortality: SUN prospective cohort study
Por: Rico-Campà, A. (Anais), et al.
Publicado em: (2022)
Adherence to Mediterranean diet is inversely associated with the consumption of ultra-processed foods among Spanish children: the SENDO project
Por: Santos-da-Rocha, B.R. (Bárbara Rafaela), et al.
Publicado em: (2024)
Tandem plus: pair work activities for beginners, elementary and lower-intermediate students
Nutri-Score, alimentos ultraprocesados y salud
Por: Gómez-Donoso, C. (Clara), et al.
Publicado em: (2022)
Individual and family predictors of ultra-processed food consumption in Spanish children: The SENDO project
Por: García-Blanco, L. (Lorena), et al.
Publicado em: (2024)
Dietary diversity and nutritional adequacy among an older Spanish population with Metabolic Syndrome in the PREDIMED-Plus study: a cross-sectional analysis
Por: Cano-Ibañez, N. (Naomi), et al.
Publicado em: (2019)
Ultra-processed food consumption and nutritional status in Uruguayan and Brazilian children between three to five years
Por: Gomez Ayora, Andrea Ximena
Publicado em: (2024)
Propuesta de diseño de una planta de tratamiento de aguas amargas proveniente de la refinación del petróleo aplicando el simulador Aspen Plus®
Por: Moreno Delgado, Juan Fernando
Publicado em: (2019)
Factors associated with successful dietary changes in an energy-reduced Mediterranean diet intervention: a longitudinal analysis in the PREDIMED-plus trial
Por: Fernández-Lázaro, C.I. (César I.), et al.
Publicado em: (2022)
Ultra-processed foods and type-2 diabetes risk in the sun project: A prospective cohort study
Por: Llavero-Valero, M. (María), et al.
Publicado em: (2022)
Cuatro herramienta de software-plus: MS DOS, WordPerfect, lotus 1,2,3 y dBASE III Plus
Por: Duffy, Tim
An energy-reduced mediterranean diet, physical activity, and body composition: An interim subgroup snalysis of the PREDIMED-Plus randomized clinical trial
Por: Konieczna, J. (Jadwiga), et al.
Publicado em: (2023)
Diagnóstico situacional de la empresa ultra química y recomendaciones en los sistemas de control de gestión del proceso de ventas-credito y cobranzas
Latitud
Anterior
Seguinte
Registos relacionados
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra