Przejdź do treści
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Język
EBSCO Discovery Service
Wszystkie pola
Tytuł
Autor
Hasło przedmiotowe
Sygnatura
ISBN / ISSN
Etykieta
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Plus Ultra
Cytować
Wyślij wiadomość
Wyślij emailem
Drukuj
Eksportuj rekord
Eksportuj do RefWorks
Eksportuj do EndNoteWeb
Eksportuj do EndNote
Odnośnik bezpośredni
Plus Ultra
Pokaż inne wersje (1)
Opis bibliograficzny
Kolejni autorzy:
Rivadeneyra, Jorge
(Dyrektor)
Format:
Wydawnictwo ciągłe
Język:
Spanish
Hasła przedmiotowe:
Plus ultra periodico
Periodico plus ultra
Riobamba ecuador
PERIODICO
Egzemplarz
Opis
Inne wersje (1)
Podobne zapisy
Wersja MARC
Podobne zapisy
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra. revista de Turismo, Artes y Letras
Portico
Hoja Popular
Hoja Popular
Hoja Popular
El Nacionalista
od: Castillo, Joaquín del director
El Nacionalista
od: Castillo, Joaquín del director
El Nacionalista
od: Castillo, Joaquín del director
El Nacionalista
od: Castillo, Joaquín del director
El Nacionalista
od: Castillo, Joaquín del director
La Voz del Obrero. Diario independiente
La Voz del Obrero. Bisemanario independiente
Association between consumption of ultra-processed foods and all cause mortality: SUN prospective cohort study
od: Rico-Campà, A. (Anais), i wsp.
Wydane: (2022)
Adherence to Mediterranean diet is inversely associated with the consumption of ultra-processed foods among Spanish children: the SENDO project
od: Santos-da-Rocha, B.R. (Bárbara Rafaela), i wsp.
Wydane: (2024)
Tandem plus: pair work activities for beginners, elementary and lower-intermediate students
Nutri-Score, alimentos ultraprocesados y salud
od: Gómez-Donoso, C. (Clara), i wsp.
Wydane: (2022)
Individual and family predictors of ultra-processed food consumption in Spanish children: The SENDO project
od: García-Blanco, L. (Lorena), i wsp.
Wydane: (2024)
Dietary diversity and nutritional adequacy among an older Spanish population with Metabolic Syndrome in the PREDIMED-Plus study: a cross-sectional analysis
od: Cano-Ibañez, N. (Naomi), i wsp.
Wydane: (2019)
Ultra-processed food consumption and nutritional status in Uruguayan and Brazilian children between three to five years
od: Gomez Ayora, Andrea Ximena
Wydane: (2024)
Propuesta de diseño de una planta de tratamiento de aguas amargas proveniente de la refinación del petróleo aplicando el simulador Aspen Plus®
od: Moreno Delgado, Juan Fernando
Wydane: (2019)
Factors associated with successful dietary changes in an energy-reduced Mediterranean diet intervention: a longitudinal analysis in the PREDIMED-plus trial
od: Fernández-Lázaro, C.I. (César I.), i wsp.
Wydane: (2022)
Ultra-processed foods and type-2 diabetes risk in the sun project: A prospective cohort study
od: Llavero-Valero, M. (María), i wsp.
Wydane: (2022)
Cuatro herramienta de software-plus: MS DOS, WordPerfect, lotus 1,2,3 y dBASE III Plus
od: Duffy, Tim
An energy-reduced mediterranean diet, physical activity, and body composition: An interim subgroup snalysis of the PREDIMED-Plus randomized clinical trial
od: Konieczna, J. (Jadwiga), i wsp.
Wydane: (2023)
Diagnóstico situacional de la empresa ultra química y recomendaciones en los sistemas de control de gestión del proceso de ventas-credito y cobranzas
Latitud
Poprzedni
Następna
Podobne zapisy
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra
Plus Ultra