Léim chuig an ábhar
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
CASTA
  • Higiene de los alimentos micro...
  • Luaigh é seo
  • Seol mar théacs é seo
  • Seol é seo mar r-phost
  • Priontáil
  • Easpórtáil taifead
    • Easpórtáil chuig RefWorks
    • Easpórtáil chuig EndNoteWeb
    • Easpórtáil chuig EndNote
  • Buan-nasc
Higiene de los alimentos microbiología y HACCP

Higiene de los alimentos microbiología y HACCP

Sonraí bibleagrafaíochta
Rannpháirtithe: Forsythe, S. J., Hayes, páginas: R.
Formáid: LEABHAR
Teanga:Spanish
Eagrán:2a ed.
Ábhair:
Higiene de los alimentos
Seguridad alimentaria
Microbiología
  • Stoc
  • Cur síos
  • Clár na nÁbhar
  • Míreanna comhchosúla
  • Amharc foirne

Míreanna comhchosúla

  • Control e higiene de los alimentos Ildefonso Juan Larrañaga Coll, Julio M. Carballo Fernández, María del Mar Rodríguez Torres y José Angel Fernández Sainz
  • Microbiología básica de los alimentos
    de réir: Banwart, George J.
  • Microbiología de los alimentos
    de réir: Frazier, W. C.
  • Higiene y control de calidad de alimentos /
    de réir: Moreno Campoy, Elvira Eva
    Foilsithe / Cruthaithe: (2015)
  • Microbiología moderna de los alimentos.
    de réir: Jay, James M.

Roghanna cuardaigh

  • Stair cuardach
  • Cuardach Casta

Aimsigh tuilleadh

  • Brabhsáil an chatalóg

Cabhair uait?

  • Leideanna cuardaigh
  • Cuir ceist ar leabharlannaí
  • CCanna