Léim chuig an ábhar
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
CASTA
  • Determinacón de defectos de ca...
  • Luaigh é seo
  • Seol mar théacs é seo
  • Seol é seo mar r-phost
  • Priontáil
  • Easpórtáil taifead
    • Easpórtáil chuig RefWorks
    • Easpórtáil chuig EndNoteWeb
    • Easpórtáil chuig EndNote
  • Buan-nasc
Determinacón de defectos de calidad en la canal y carne de cerdo mediante el uso de auditorias

Determinacón de defectos de calidad en la canal y carne de cerdo mediante el uso de auditorias

Sonraí bibleagrafaíochta
Rannpháirtithe: Jerez Timaure, Nancy, Sulbaran, Maria Teresa, Arenas de Moreno, Lilia
Formáid: Alt
Teanga:Spanish
Ábhair:
Carne de cerdo
Determinacion
Defectos de calidad
.
  • Stoc
  • Cur síos
  • Míreanna comhchosúla
  • Amharc foirne

Míreanna comhchosúla

  • El Cerdo, su cría y explotación
    de réir: Escamilla Arce, Leopoldo
  • Efecto de variables críticas del sacrificio sobre las propiedades fisicoquímicas de la carne de cerdo
  • Obtención de carne
    de réir: Paltrinieri, Gaetano
  • Obtención de carne
    de réir: Paltrinieri, Gaetano
  • Caracterízticas químicas y sensoriales de la carne de cerdo, en función del consumo de dietas con ractopamina y diferentes concentraciones de lisina

Roghanna cuardaigh

  • Stair cuardach
  • Cuardach Casta

Aimsigh tuilleadh

  • Brabhsáil an chatalóg

Cabhair uait?

  • Leideanna cuardaigh
  • Cuir ceist ar leabharlannaí
  • CCanna