Pénker pujústin jú nunkanam takát najánatin umpuárma 2013-2017 sútamek jusámu (Editorial Senplades, 2013)
Nekáska náwe tsénken tsawantin, Yurák nantutin, 2013 uwitin, ashi aénts Ecuador nunkanam anaikiarmaji, itiur takakmasar weártiniait, takatan juruín ainia ausha. Émkaka aénts ashi Ecuador Montecristi nunkanam aármaiti métekrakémkir weartinian. Yamai júna akupin ekemsamunmanka, Revolución Ciudadana tama kakarmari ataksamuiti. Nú takat najanatin imiankaska ninki warik turatin utsumnak mutsukjai unuimiatrar jú chihamjai ashi úunt Ecuador nunkanam, máshiniu aénts Pénker Pujustinian kakarmajai chichamrukiar 2013-2017 uwitin miktinian, enentain jurusar pujursaruiti.