Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • Escuela Daly de hostelería y t...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
Escuela Daly de hostelería y turismo: bar y coctelería

Escuela Daly de hostelería y turismo: bar y coctelería tomo 2

Bibliografiske detaljer
Andre forfattere: Rivera Padilla, José, Quiroga Capovilla, Hugo Armando (Editor)
Format: Bog
Sprog:Spanish
Fag:
Hosteleria
Bar
Servicios de bar
Restaurant
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Indholdsfortegnelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • Escuela Daly de hostelería y turismo: regiduría de pisos
  • Atención al cliente en hostelería /
    af: Kye, Sung Gyun
    Udgivet: (2001)
  • Identidad visual corporativa para un Bar-Restaurante de comida oriental
    af: Peralta Zhapán, Pablo Fernando
  • Análisis de la aplicación de buenas prácticas ambientales en el Bar Restaurant Sports Planet de la ciudad de Cuenca. Manual de buenas prácticas ambientales
    af: Reibán Benenaula, Ana Belén, et al.
    Udgivet: (2013)
  • Servicio básico de restaurante y bar /
    af: Flores Alegría, Adrián
    Udgivet: (2019)

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er