Técnicas de análisis microbiológico

Bibliographic Details
Corporate Author: International Commission on Microbiological Specifications for Foods
Other Authors: Moreno, B.
Format: Kit
Language:Spanish
Edition:2a ed.
Series:Microorganismos de los alimentos
Subjects:

MARC

LEADER 00000nac a22000007a 4500
003 Ucuenca
005 20230308224942.0
008 170418b1982 s ||||| |||| 00| 0 spa d
999 |c 150885  |d 150885 
020 |a 8420005177 
040 |b spa  |a UCuenca-cdrjbv  |c UCuenca  |e rda 
041 1 |a spa 
082 0 |a 664.02 
110 1 |a International Commission on Microbiological Specifications for Foods  |g ICMSF  |9 194587 
245 |a Técnicas de análisis microbiológico  |c Corrdinador B. Moreno. Traducción de V. Díez 
250 |a 2a ed. 
264 |a Zaragoza  |b Acribia  |c 1982 
300 |a xxiii, 431 páginas:  |c 24 cm 
336 |2 rdacontent  |a texto  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a no mediado  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a volumen  |b nc 
490 |a Microorganismos de los alimentos  |n tomo 1 
504 |a incl. ref. 
650 0 |9 73023  |a Microorganismos de alimentos 
700 1 |9 194541  |a Moreno, B. 
942 |c CR  |2 ddc