Anar al contingut
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avançada
  • Fisiología, mejoramiento, cult...
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Enllaç permanent
Fisiología, mejoramiento, cultivo y utilización de la soja

Fisiología, mejoramiento, cultivo y utilización de la soja

Dades bibliogràfiques
Autor principal: Norman, A. Geoffrey
Format: Llibre
Idioma:Spanish
Matèries:
Produccion de la soja
Soja
Procesamiento de soja
  • Fons
  • Descripció
  • Taula de continguts
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Ítems similars

  • La soja: su cultivo, su excepcional valor nutritivo y sus virtudes dietéticas y curativas
  • La soja /
    Publicat: (1983)
  • Cultivos industriales /
    per: López Bellido, Luis
    Publicat: (2003)
  • Las Semillas y sus usos
    per: Duffus, Carol
  • Diseño, fabricación, caracterización y validación de una plataforma integrada y modular para la amplificación de secuencias específicas de ADN por PCR basada en dispositivos de microfluídica digital
    per: Zabalo-Carrere, J. (Jon), et al.
    Publicat: (2023)

Opcions de cerca

  • Historial de cerca
  • Cerca avançada

Trobar-ne més

  • Explorar el catàleg

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
  • Pregunteu al bibliotecari
  • FAQs