Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Preparación de alimentos
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Preparación de alimentos
Show other versions (3)
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Charley, Helen
Format:
Pakke
Sprog:
Spanish
Serier:
Preparación de alimentos
Fag:
Alimentos preparacion
Bebidas
Gelatina
Beholdninger
Beskrivelse
Other Versions (3)
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Preparación de alimentos
af: Charley, Helen
Por aquí, la buena cocina... a la manera de Françoise Bernard
af: Bernard, Françoise
Preparación de alimentos
af: Charley, Helen
Los aditivos en los alimentos(según la normativa de la Unión Europea y legislación Española)
af: Madrid Vicente, Antonio
Elaboración de diez Bitters (amargos) para la creación de recetas de cocteles de autor
af: Banegas Silva, Esteban Mauricio, et al.
Udgivet: (2022)