Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Propiedades termodinámicas rel...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Propiedades termodinámicas relacionadas con el agua constitutiva de alimentos
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Alvarado, Juan de Dios
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Termodinámica
Control de calidad
Analisis de alimentos
Propiedades de alimentos
Stoc
Cur síos
Clár na nÁbhar
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Métodos modernos de análisis de alimentos
de réir: Maier, Hans Gerhard
Termodinámica
de réir: Fermi, Erico
Métodos modernos de análisis de alimentos: técnicas opticas
de réir: Maier, Hans Gerhard
Microbiología de los alimentos vegetales
de réir: Müller, Gunther
Sensometría: análisis en el desarrollo de alimentos procesados
de réir: Saltos S., Héctor Aníbal