Cocina a la carta: platos para saborear según la ocasión /
Príomhchruthaitheoir: | Berduque, Carolina (autor) |
---|---|
Formáid: | LEABHAR |
Teanga: | Spanish |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Montevideo:
Arquetipo,
2018.
|
Eagrán: | Primera edición. |
Ábhair: |
Míreanna comhchosúla
-
Introducción a la historia de la gastronomía /
de réir: Monroy de Sada, Paulina
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
Manual de administración y gastronomía /
de réir: Sánchez Anaya, Esteban
Foilsithe / Cruthaithe: (2016) -
La ciencia de la pastelería: las bases /
de réir: Bressanini, Dario
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
Cocina profesional 2 /
de réir: Centeno, José M.
Foilsithe / Cruthaithe: (1999) -
Procesos de cocina /
de réir: Armendariz Sanz, José Luis
Foilsithe / Cruthaithe: (2004)