APA (7. basım) Alıntı

Ansorena Artieda, D., Araluce Letamendía, M. d. M., Diéguez López, I., Fernández Ibañez, V., Garcés Blanco, F., Martínez Hernández, J. A., . . . Cuervo Zapatel, M. (2014). Alimentación Hospitalaria: Fundamentos (Primera edición.). Editorial Ediciones Díaz de Santos.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Ansorena Artieda, Diana, María del Mar Araluce Letamendía, Isauro Diéguez López, Valle Fernández Ibañez, Félix Garcés Blanco, José Alfredo Martínez Hernández, Icíar Astiasarán, Mercedes Muñóz Hornillos, ve Marta Cuervo Zapatel. Alimentación Hospitalaria: Fundamentos. Primera edición. Madrid: Editorial Ediciones Díaz de Santos, 2014.

MLA (8th ed.) Atıf

Ansorena Artieda, Diana, et al. Alimentación Hospitalaria: Fundamentos. Primera edición. Editorial Ediciones Díaz de Santos, 2014.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..