Hoppa till innehåll
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avancerad
  • La salud y la cocina /
  • Hänvisa
  • Textmeddelande
  • Skicka per e-post
  • Skriv ut
  • Exportera posten
    • Exportera till: RefWorks
    • Exportera till: EndNoteWeb
    • Exportera till: EndNote
  • Permanent länk
La salud y la cocina /

La salud y la cocina /

Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsman: Aguirre, Valeria Cynthia (autor)
Materialtyp: Bok
Språk:Spanish
Publicerad: Buenos Aires: Editorial Cultural Librería Americana, 2009.
Upplaga:Primera edición.
Serie:Nutrición y Prevención.
Ämnen:
Nutrición
Salud
  • Beståndsuppgifter
  • Beskrivning
  • Innehållsförteckning
  • Liknande verk
  • Katalogiseringsuppgifter

Liknande verk

  • La situación nutricional en el Ecuador /
    av: Rivadeneira, Mauro
    Publicerad: (1981)
  • Nutrición y desarrollo en los Andes ecuatorianos /
    Publicerad: (1974)
  • La focalización de programas de salud y nutrición para poblaciones pobres en América Latina /
  • Los alimentos y la salud /
    av: McCollum, E. V.
    Publicerad: (1943)
  • Alimentos, medio ambiente y salud: guía para maestros de enseñanza primaria /
    av: Williams, Trefor
    Publicerad: (1991)

Sökalternativ

  • Sökhistorik
  • Avancerad sökning

Sök mera

  • Bläddra i katalogen

Behöver du hjälp?

  • Söktips
  • Fråga biblioteket
  • Vanliga frågor