Manual de recetas culinarias de frijol (phaseolus vulgaris) /
Beste egile batzuk: | Gálvez, Guillermo E. (Argitaratzailea) |
---|---|
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | Spanish |
Argitaratua: |
Lima:
Centro Internacional de Agricultura Tropical,
1991.
|
Edizioa: | Primera edición. |
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | https://cgspace.cgiar.org/bitstream/handle/10568/69617/049.pdf?sequence=1&isAllowed=y |
Antzeko izenburuak
- Resúmenes analíticos sobre frijol: phaseolus vulgaris L.
- Resúmenes analíticos sobre frijol: phaseolus vulgaris L.
-
Variedades de frijol en America Latina y su origen
nork: Voysest, Oswaldo -
Efecto del humus de lombriz en el rendimiento y sus componentes del cultivo de frijol. Phaseolus vulgaris L.
nork: López López, Celso Leonardo -
Enfermedades del frijol /
nork: Campos Ávila, Jorge
Argitaratua: (1987)