Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Chacinería práctica: salchicha...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Chacinería práctica: salchichas, morcillas, mantecas, jamones y toda clase de embutidos y salazones
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Sainz, Rufo
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Eagrán:
5a ed.
Ábhair:
Carnes
Salchicheria
Tecnología alimentaria
Embutidos carnicos
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Industria de la Carne: Salazones y Chacinería
de réir: Amo Visier, Antonio
Elaboración de salchichas light
de réir: Mora Tenezaca, Narciza
Foilsithe / Cruthaithe: (2018)
Implantación de un sistema de control de calidad en la fábrica de embutidos Cárnicos EDCA
Tocino, jamones y embutidos
Determinación del contenido de cloruro de sodio en salchichas tipo I de las marcas reconocidas de embutidos, expendidas en la ciudad de Cuenca
de réir: Mayorga Chávez, Greidyn Daniela
Foilsithe / Cruthaithe: (2023)