Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Fundamentos de ciencia de la c...
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Fundamentos de ciencia de la carne
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Forrest, John C. [et al.]
Format:
Bog
Sprog:
Spanish
Fag:
Alimentos
Carnes
Tecnología alimentaria
Beholdninger
Beskrivelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Empaquetado de la carne y la producción de productos cárnicos
Industria de la Carne: Salazones y Chacinería
af: Amo Visier, Antonio
Elaboración de mortadelas utilizando carne de caballo como materia prima principal
af: Flandoli Sánchez, Gardo
Ciencia y tecnología de carnes /
Udgivet: (2006)
Ciencia de los alimentos
af: Potter, Norman N.