Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Métodos para el estudio de las...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Métodos para el estudio de las bacterias esporuladas termófilas de interés en las industrias alimentarias y sanitarias
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Fields, Marion
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Bacterias.
Alimentos
Microbiología
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Microbiología básica de los alimentos
de réir: Banwart, George J.
Fisiología de los microorganismos.
de réir: Dawes, Ian W.
Estudio del mixococcus xanthus y de su actividad bacteriolítica
de réir: Santana Guerra, Blanca Rosa
La derrota de las bacterias
de réir: Taylor, F. Sherwood
Microbiología de los alimentos
de réir: Frazier, W. C.