Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Dulces elaborados con azúcar y...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Dulces elaborados con azúcar y chocolate
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Cakebread, Sidney
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Confiteria
Alimentos
Tecnología alimentaria
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /
de réir: Gianola, Carlos
Foilsithe / Cruthaithe: (1983)
La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /
de réir: Gianola, Carlos
Foilsithe / Cruthaithe: (1977)
Manual del confitero y pastelero
de réir: Noriega, D. Ceferino
Ingeniería de los alimentos: Las operaciónes básicas aplicadas a la tecnología de los alimentos
de réir: R. L., Earle
Elaboración de chocolates y bombones: estudio del cacao y examen de sus distintas calidades elaboración del cacao en polvo y la manteca de cacao, chocolate bombones de chocolate
de réir: Rollin, Edmundo