Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Rollin, E. Elaboración de chocolates y bombones: Estudio del cacao y examen de sus distintas calidades elaboración del cacao en polvo y la manteca de cacao, chocolate bombones de chocolate (2a. ed.).

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Rollin, Edmundo. Elaboración De Chocolates Y Bombones: Estudio Del Cacao Y Examen De Sus Distintas Calidades Elaboración Del Cacao En Polvo Y La Manteca De Cacao, Chocolate Bombones De Chocolate. 2a. ed.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Rollin, Edmundo. Elaboración De Chocolates Y Bombones: Estudio Del Cacao Y Examen De Sus Distintas Calidades Elaboración Del Cacao En Polvo Y La Manteca De Cacao, Chocolate Bombones De Chocolate. 2a. ed.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.