Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Introducción a la reología de...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Introducción a la reología de los alimentos
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Muller, H. G.
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Reologia de alimentos
Alimentos
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Diccionario de los alimentos /
de réir: Ávila Monteso, José O.
Foilsithe / Cruthaithe: (1979)
Microbiología de los alimentos vegetales
de réir: Müller, Gunther
Introducción a la bioquímica de los alimentos
de réir: Braverman, J. B.
Introducción a la bioquímica de los alimentos
de réir: Braverman, J. B. S.
Las Operaciones de la ingeniería Química de los alimentos
de réir: Brennan, J. G. [et al.]