Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Language
EBSCO Discovery Service
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Química de los alimentos
Cite this
Text this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Química de los alimentos
Show other versions (2)
Bibliographic Details
Main Author:
Badui Dergal, Salvador
Format:
Book
Language:
Spanish
Edition:
3a. ed.
Subjects:
Quimica de los alimentos
Agua
Hidratos de carbono
Proteinas
Lipidos
Vitaminas
Leche
Soya
Holdings
Description
Other Versions (2)
Similar Items
Staff View
Showing
1 - 2
results of
2
Show all versions (3)
Search Result 1
Química de los alimentos
by
Badui Dergal, Salvador
Call Number:
Loading…
Located:
Loading…
Book
Loading…
Search Result 2
Química de los alimentos
by
Badui Dergal, Salvador
Call Number:
Loading…
Located:
Loading…
Book
Loading…
Show all versions (3)
Similar Items
Química de los alimentos
by: Baudi Dergal, Salvador
Curso de prácticas de biología general
by: Salom, FranciscaCantarino, María Helena
Tablas de composición de alimentos: guía de prácticas
Bioquímica
Nutrición