Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Ciencia de los alimentos
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Ciencia de los alimentos
Show other versions (2)
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Potter, Norman N.
Format:
Bog
Sprog:
Spanish
Fag:
Alimentos
Industria alimentaria
Aceites
Carnes
Grasas
Aves
Huevos
Tecnología alimentaria
Beholdninger
Beskrivelse
Other Versions (2)
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Ciencia de los alimentos
af: Potter, Norman N.
Ciencia de los alimentos
af: Potter, Norman N.
Los aceites y grasas: composición y propiedades
af: Graciani Constante, Enrique
Los aceites y grasas. Refinación y otros procesos de trasformación industrial
Industria de la Carne: Salazones y Chacinería
af: Amo Visier, Antonio