Culinary carving and plate decorating /

Bibliographic Details
Main Author: Rosen, Harvey (autor)
Other Authors: Rosen, Jonathan S (autor)
Format: Book
Language:Spanish
English
Published: New Jersey: International CUlinary Consultants, 1997.
Edition:Primera edición.
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
003 Ucuenca
005 20240112130457.0
006 a||||fr|||| 001 0
007 ta
008 007042s1997 xxuaaaafr|||| 000 0 spa a
020 |a 0-939763-07-9 
040 |b spa  |a UCuenca-cdrjbv  |c UCuenca  |e rda 
041 1 |a eng 
082 0 |a 641.865 3  |c 105428a 
100 1 |a Rosen, Harvey  |9 270510  |e autor 
245 0 0 |a Culinary carving and plate decorating /   |c Harvey Rosen y Jonathan S. Rosen, traducción de Alice Ming. 
250 |a Primera edición. 
264 1 |a New Jersey:   |b International CUlinary Consultants,   |c 1997. 
300 |a 127 páginas:  |b ilu  |c 29 cm 
336 |2 rdacontent  |a texto  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a no mediado  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a volumen  |b nc 
500 |a Contiene cinco instrumentos metálicos para decorar 
504 |a incl. ref. 
505 2 |a General instructions-- Materials for carving -- Vegetable fruit carving tools -- Sharpening instructions -- carving and fruit design cutters -- Double happiness template -- Chapter 1.- The basic of carving -- Chapter 2.- Combination of shapes and strips -- Chapter 3.- Floral carvings -- Chapter 4.- Scenes of animals and birds in three dimension -- Chapter 5.- The basic techniques of fruit garnishing and carving -- Chapter 6.- Fruit garnishing and carving.  
650 1 7 |a Gastronomía  |9 37295  |2 UCuenca-cdrjbv 
650 1 7 |a Decoración culinaria  |9 56978 
650 2 7 |a Platos   |2 UCuenca-cdrjbv  |x decoración  |9 270511 
700 |9 270137  |a Rosen, Jonathan S  |e autor 
852 |a UC-CDJBV  |f Donación  |l 1  |m General  |p 20070425  |r 2  |t 105428a  |y 258770  |b 0  |d CDRC  |e CDRC  |g 641.865 3 SEGUNDO PISO  |z 2007-70-42 
942 |c BK  |2 ddc  |r diana.fajardo@ucuenca.edu.ec 
999 |c 32733  |d 32733