Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Larousse de la cocina mexicana...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Larousse de la cocina mexicana /
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Gironella De'Angeli, Alicia
(autor)
Rannpháirtithe:
De'Angeli, Giorgio
(autor)
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Eagrán:
Primera edición.
Ábhair:
Gastronomía
Cocina
>
México
Salsas
Bebidas mexicanas
Stoc
Cur síos
Clár na nÁbhar
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Especialidades regionales mexicana, cocina /
de réir: Puig, Socorro
Foilsithe / Cruthaithe: (2008)
Salsas, dulces y saladas, clásicas y modernas /
de réir: Roux, Michel
Salsas, dulces y saladas, clásicas y modernas /
de réir: Roux, Michel
Foilsithe / Cruthaithe: (2006)
Las salsas, puntos y secretos
Tratado artesano de pastelería salada y cocina fría. Presentación de piezas de carne. Fondos y salsas. Realización de buffets y recepciones
de réir: Ruffel, Denis
Foilsithe / Cruthaithe: (1995)