Joan edukira
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Aurreratua
  • Producción comercial de ceboll...
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
  • Permanent link
Producción comercial de cebollas y guisantes

Producción comercial de cebollas y guisantes

Xehetasun bibliografikoak
Beste egile batzuk: Hume, W. G., Kramp, K. V.
Formatua: Kit
Hizkuntza:Spanish
Saila:Manuales de técnica agropecuaria
Gaiak:
Cebollas produccion
Guisantes produccion
Allium cepa
Guisantes verdes para enlatar
Cultivo de cebollas
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Aurkibidea
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Antzeko izenburuak

  • Cultivo de habas y guisantes: caracteres botánicos, historia y economía, selección de variedades
    nork: Fornes Manera, Julián
  • Determinación de épocas críticas de competencia de malezas en el cultivo de la cebolla (Allium cepa L.)
    nork: Chicaiza M., Jorge
    Argitaratua: (2014)
  • Control de malezas en cebolla (Allium cepa L.) utilizando cinco herbicidas
    nork: Morocho Morocho, Félix Antonio
    Argitaratua: (2014)
  • Cultivo del ajo y la cebolla
    nork: Guzmán Pérez, José Eduardo
  • Determinación de épocas críticas de competencia de malezas en el cultivo de la cebolla Allium cepa L.
    nork: Chicaiza M., Jorge

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Galdetu liburuzainari
  • FAQ