Anar al contingut
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Idioma
EBSCO Discovery Service
Tots els camps
Títol
Autor
Matèria
Signatura
ISBN/ISSN
Etiqueta
Trobar
Avançada
Inspección sanitaria de la car...
Citar
Enviar aquest missatge de text
Enviar per correu electrònic aquest
Imprimir
Exportar registre
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Enllaç permanent
Inspección sanitaria de la carne de ave: explotación avicola, matanza, reconocimiento en vivo, inspección de la carne, productos derivados, legislación
Dades bibliogràfiques
Autor principal:
Grossklaus, Dieter
Format:
Llibre
Idioma:
Spanish
Matèries:
Carne de ave
Inspeccion sanitaria
Explotacion avicola
Fons
Descripció
Taula de continguts
Ítems similars
Visualització del personal
Ítems similars
Higiene e inspección de carne de aves /
per: Bremner, A.S
Publicat: (1981)
Los mataderos frigoríficos y la explotación industrial de la carne bovina
per: García Salazar, Jorge
Higiene e inspección de carnes: bases científicas y legales de los dictámenes de matadero
per: Moreno García, B.
Higiene e inspección de carnes: procedimientos recomendados e interpretación de la normativa legal
per: Moreno García, Benito
Proyecto de explotación avícola de carne en el término municipal de Alcalá la Real (Jaén).
per: López López, Antonio José
Publicat: (2013)