A guide to nutritional assessment /

Bibliographic Details
Main Author: Beghin, Ivan (autor)
Other Authors: Dujardin, Bruno (autor), Cap, Miriam (autor)
Format: Book
Language:English
Edition:Primera edición
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
003 Ucuenca
005 20231129063504.0
006 a||||fr|||| 001|||
007 ta
008 989041s1988 sz aaaafr|||| 001|||eng|a
020 |a 92 4 154221 7 
040 |b spa  |a UCuenca-cdrjbv  |c UCuenca  |e rda 
041 0 |a eng 
082 0 |a 613.2  |2 22  |c 20960 
100 1 |a Beghin, Ivan.  |9 82084  |e autor  
245 |a A guide to nutritional assessment /   |c Ivan Beghin, Miriam Cap y Bruno Dujardin 
250 |a Primera edición  
264 1 |a Geneva:   |b World Health Organization,   |c 1988. 
300 |a 80 páginas:  |b ilu  |c 24 cm 
336 |2 rdacontent  |a texto  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a no mediado  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a volumen  |b nc 
504 |a incl. ref. 
650 1 7 |a Estado nutricional  |9 82087  |2 UCuenca-cdrjbv 
650 1 7 |a Nutrición  |9 1204 
700 1 |a Dujardin, Bruno  |9 219805  |e autor  
700 1 |9 219804  |a Cap, Miriam  |e autor  
852 |a UC-SALUD  |f Donación  |l 1  |m General  |p 19890414  |q 300,00  |r 2  |t 20960  |v med  |w Nutrición y dietética  |y 125684  |b 0  |d CDRS  |e CDRS  |g 613.2 ESTANTERIA ABIERTA  |z 1989-90-41 
942 |c BK  |2 ddc  |r daniel.carrión@ucuenca.edu.ec 
999 |c 48890  |d 48890