Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Gastronomía profesional:
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Gastronomía profesional: alimentos e higiene
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Richardson, Treva M.
Format:
Bog
Sprog:
Spanish
Fag:
Higiene
Gastronomía
Servicios de alimentacion
Beholdninger
Beskrivelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Servicio de alimentación: guía del instructor /
Udgivet: (1976)
Manual de buenas prácticas de seguridad, salud e higiene ocupacional para restaurantes
af: Carvallo Guillén, María Gabriela
Alimentación y gastronomía /
af: Benavides de Rivero, Gabriela
Udgivet: (2002)
Higiene
Higiene pública
af: Rodríguez, Germinal