MARC

LEADER 00000cac a2200000 a 4500
001 27602
003 Ucuenca
005 20230308180603.0
008 005030|2003 sz |||||r|||||||||||eng||
020 |a 92 5 104940 8 
020 |a  92-4-156237-4 
040 |b spa 
041 0 |a en 
082 0 |a 363.19 
110 2 |a World Health Organization.  |9 82455 
245 |a Hazard characterization for pathogens in food and water  |c World Healt Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations  |h imp 
264 |a Geneva  |b World Health Organization  |c 2003 
300 |a 61 páginas:  |b ilu  |c 25 cm 
490 |a Microbiological risk assessment series  |n no. 3 
504 |a incl. ref. 
505 1 |a Introduction -- The proccess of hazard characterization -- Process initiation -- Data collection and evaluation -- Descriptive characterization -- Dose response modeling  
650 0 |a Evaluacion de riesgo para la salud  |9 88231 
650 0 |a Enfermedades transmitidas por los alimentos  |9 88233 
650 0 |a Infeccion por el agua  |9 85505 
650 0 |a Microbiologia de alimentos  |9 73022 
650 0 |a Microbiologia del agua  |9 88236 
650 0 |a Evaluacion de riesgo  |9 168001 
650 0 |a Guias  |9 37988 
650 0 |9 4718  |a Modelo matematico 
852 |a UC-SALUD  |f Donación  |l 1  |m General  |p 20050305  |q 1.00  |r 1  |t 27602  |w Medicina y Cirugía  |y 30122630  |b 0  |d CDRS  |e CDRS  |g 363.19   |z 2005-50-30 
942 |c CR  |2 ddc  |r margoth.maza@ucuenca.edu.ec 
999 |c 53327  |d 53327