Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Putting food
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Putting food
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Hertzberg, Ruth
Format:
Bog
Sprog:
Spanish
English
Udgivelse:
2a ed.
Fag:
Comida
Gastronomía
Beholdninger
Beskrivelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Aplicación del food desing como una experiencia sensorial
af: Dávila Reyes, Paúl Andrés
Udgivet: (2013)
Administración del servicio de alimentos /
af: Reay, Julia
Udgivet: (2016)
Cocina
Fast good: una alternativa saludable en comida rápida. Propuesta de innovación gastronómica para la ciudad de Cuenca
af: Patiño Albán, Edisson Rafael
Udgivet: (2013)
Utilización del ají rocoto (capsicum pubescen) y ají colorado en la gastronomía cuencana
af: Herrera Calvo, María Verónica
Udgivet: (2013)