Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Putting food
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Putting food
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Hertzberg, Ruth
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
English
Eagrán:
2a ed.
Ábhair:
Comida
Gastronomía
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Aplicación del food desing como una experiencia sensorial
de réir: Dávila Reyes, Paúl Andrés
Foilsithe / Cruthaithe: (2013)
Administración del servicio de alimentos /
de réir: Reay, Julia
Foilsithe / Cruthaithe: (2016)
Cocina
Fast good: una alternativa saludable en comida rápida. Propuesta de innovación gastronómica para la ciudad de Cuenca
de réir: Patiño Albán, Edisson Rafael
Foilsithe / Cruthaithe: (2013)
Utilización del ají rocoto (capsicum pubescen) y ají colorado en la gastronomía cuencana
de réir: Herrera Calvo, María Verónica
Foilsithe / Cruthaithe: (2013)