Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
El Gran libro de la repostería...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
El Gran libro de la repostería
Sonraí bibleagrafaíochta
Rannpháirtithe:
Farrow, Joanna
,
Pickford, Louise
,
Beresford, Julie
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Reposteria
Tortas
Reposteria recetas
Recetas de reposteria
Reposteria masas
Masas de reposteria
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
El gran libro de la repostería /
de réir: Teubner, Christian
Foilsithe / Cruthaithe: (2004)
Análisis de las características organolépticas del banano tipo cavendish para su aplicación en la repostería y pastelería de autor
de réir: Merchán Valdivieso, María Claudia, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2017)
El gran libro de la repostería paso a paso /
de réir: Farrow, Joanna
Foilsithe / Cruthaithe: (2006)
Las cien recetas de cocina más famosas del mundo. Repostería /
de réir: Teubner, Christian
Foilsithe / Cruthaithe: (2000)
Propuesta de un manual sobre el uso de las técnicas del azúcar cocido: estirado, soplado e hilado, aplicado a la decoración de cinco tortas clásicas del mundo
de réir: Jarrín Jaramillo, Mónica Ximena
Foilsithe / Cruthaithe: (2017)