APA-referens (7:e uppl.)

Teubner, O., Miessmer, A., Buchter-Weiabrodt, H., & Levin, H. (2004). Enciclopedia práctica de cocina. Frutas, productos, práctica culinaria y recetas: Frutas, productos, práctica culinaria y recetas (Primera edición.). Editorial Everest.

Chicago-referens (17:e uppl.)

Teubner, Odette, Andreas Miessmer, Helga Buchter-Weiabrodt, och Hans-Georg Levin. Enciclopedia Práctica De Cocina. Frutas, Productos, Práctica Culinaria Y Recetas: Frutas, Productos, Práctica Culinaria Y Recetas. Primera edición. León: Editorial Everest, 2004.

MLA-referens (8:e uppl.)

Teubner, Odette, et al. Enciclopedia Práctica De Cocina. Frutas, Productos, Práctica Culinaria Y Recetas: Frutas, Productos, Práctica Culinaria Y Recetas. Primera edición. Editorial Everest, 2004.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.