Hoppa till innehåll
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avancerad
  • Elaboración de leches estabili...
  • Hänvisa
  • Textmeddelande
  • Skicka per e-post
  • Skriv ut
  • Exportera posten
    • Exportera till: RefWorks
    • Exportera till: EndNoteWeb
    • Exportera till: EndNote
  • Permanent länk
Elaboración de leches estabilizadas

Elaboración de leches estabilizadas

Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsman: Serrano Camacho, Alberto
Materialtyp: Bok
Språk:Spanish
Serie:Informes preliminares
Ämnen:
Industria lechera
  • Beståndsuppgifter
  • Beskrivning
  • Liknande verk
  • Katalogiseringsuppgifter

Liknande verk

  • Leche y sus derivados
    av: Santos Moreno, Armando
  • Ganado lechero alimentación y administración
  • Ganado lechero: alimentación y administración
  • Ganado lechero: alimentación y administración
  • Elaboración de productos lácteos /
    av: Meyer, Marco R.
    Publicerad: (2014)

Sökalternativ

  • Sökhistorik
  • Avancerad sökning

Sök mera

  • Bläddra i katalogen

Behöver du hjälp?

  • Söktips
  • Fråga biblioteket
  • Vanliga frågor