Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • Agua, alimentos y agricultura
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
Agua, alimentos y agricultura

Agua, alimentos y agricultura

Bibliografiske detaljer
Andre forfattere: Gaybor Secaira, Antonio, Mosquera, Teresa, Zapatta, Alex
Format: Pakke
Sprog:Spanish
Serier:Todos por el agua el agua para todos
Fag:
Agua
Alimentos
Agricultura
Camaren
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning
Beskrivelse
Fysisk beskrivelse:páginas: 17-36 ilu 24 cm
Bibliografi:incl. ref.

Lignende værker

  • La ecología del agua una introducción a sus temas y problemas en Ecuador
    af: Terán, Juan Fernando
  • Elaboración y ejecución de planes de manejo de páramos
    af: Cisneros, Iván
  • El alimento integral como medicina: el alimento integral y crudo, como medicina; el cocido, refinado y procesado y la enfermedad. Nuestra agricultura natural, nuestra profilaxis y cura /
    af: Casanova Lenti, Carlos
    Udgivet: (1975)
  • Panorama de los recursos naturales en el Ecuador con énfasis en los recursos hídricos
    af: Isch López, Edgar Efraín
  • Hacia una nueva agricultura /
    af: Molina, Jorge S.
    Udgivet: (1981)

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er