Saltar ao contenido
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Idioma
EBSCO Discovery Service
Todos os campos
Title
Autor
Subject
Número de Clasificación
ISBN/ISSN
Tag
Buscar
Avanzado
Tocino, jamones y embutidos
Citar
Text this
Enviar este rexistro por email
Imprimir
Exportar rexistro
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Permanent link
Tocino, jamones y embutidos
Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo:
Corporación Venezolana de Fomento
Formato:
Libro
Idioma:
Spanish
Subjects:
Tecnologia de embutidos
Existencias
Descripción
Títulos similares
Staff View
Títulos similares
Chacinería práctica: salchichas, morcillas, mantecas, jamones y toda clase de embutidos y salazones
por: Sainz, Rufo
Fabricación fiable de embutidos: guía para el técnico
por: Frey, Werner
Elaboración de embutidos frankfurt a partir de la carne de pollo
por: Guerrero F., José
Publicado: (2014)
Elaboración de embutidos
por: Ramos TTito, Margarita
Embutidos: elaboración y defectos /
por: Coretti, Kornel
Publicado: (1971)