Přeskočit na obsah
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Jazyk
EBSCO Discovery Service
Vše
Název
Autor
Téma
Signatura
ISBN/ISSN
Tag
Hledat
Pokročilé
Ciencia de la carne
Vytvořit citaci
Zaslat SMS
Poslat e-mailem
Vytisknout
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Trvalý odkaz
Ciencia de la carne
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Lawrie, R. A.
Médium:
Kniha
Jazyk:
Spanish
Vydání:
2a ed.
Témata:
Produccion de carne
Jednotky
Popis
Obsah
Podobné jednotky
UNIMARC/MARC
Podobné jednotky
Comercialización de la carne
Autor: Torres Sigcha, Carla Jhoanna
Potencial de carne vacuna en América Latina: estudio de casos
Autor: Rivas, Libardo
Ganado vacuno para producción de carne
Autor: Neuman, A. L.
Ganado vacuno para producción de carne
Autor: Neuman, A. L.
Ganado vacuno para producción de carne
Autor: Neuman, A. L.