Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Ciencia de la carne
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Ciencia de la carne
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Lawrie, R. A.
Format:
Bog
Sprog:
Spanish
Udgivelse:
2a ed.
Fag:
Produccion de carne
Beholdninger
Beskrivelse
Indholdsfortegnelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Comercialización de la carne
af: Torres Sigcha, Carla Jhoanna
Potencial de carne vacuna en América Latina: estudio de casos
af: Rivas, Libardo
Ganado vacuno para producción de carne
af: Neuman, A. L.
Ganado vacuno para producción de carne
af: Neuman, A. L.
Ganado vacuno para producción de carne
af: Neuman, A. L.